Gestelse Quilt Club.

Waar: De Meander, Meanderplein 2.

Wanneer: Iedere eerste woensdag van de maand. (september tot en met Juni).

Hoe Laat: van half tien tot half twaalf.

Voor wie: Voor quilters die gezellig in een groep aan hun eigen werkje willen werken. Kom er gezellig bij!!!

De kosten: 25 euro per jaar, of 3,50 euro per keer. Ons seizoen loopt met de schoolvakanties. We beginnen in september en gaan door tot en met juni.

Er zijn in principe twee koffie/theerondes. De koffie/thee kost 2,75 euro per kopje, prijswijzigingen voorbehouden.

 

Meer informatie over de Gestelse Quilt Club:

Op 5 november 2014 kwam een aantal dames uit Sint-Michielsgestel en omstreken voor de eerste keer bij elkaar, om gezellig te quilten. Aangezien er meteen al voldoende belangstelling was om er een periodiek terugkerend festijn van te maken, zijn we in december 2014 naar de Huif gegaan, waar we tot de sluiting van De Huif 1 keer in de maand bij elkaar kwamen. We komen nu samen in De Meander, nog steeds iedere eerste woensdag van de maand, van half tien tot half twaalf. We komen tien keer per jaar bij elkaar. Het kan ooit voorkomen dat we uitwijken naar de tweede woensdag van de maand. Incidenteel kan het voorkomen dat we een workshop op een andere locatie volgen. Dit geven we aan op de website.

We zijn ondertussen uitgegroeid, naar een tiental vaste leden en een paar vaste inlopers. Wat zijn inlopers? Het kan voorkomen dat je graag bij een quiltclub wil, maar niet iedere keer kunt komen. Dan kun je bij ons inloper worden. In plaats van 25 euro voor een heel jaar, betaal je dan 3,50 per keer. 

 

In principe werkt ieder aan haar/zijn eigen werkje. Natuurlijk helpen we elkaar wanneer dat nodig en mogelijk is maar er wordt geen les gegeven. Voor lessen kun je bij mij thuis terecht, kijk voor meer informatie onder het kopje Cursussen/Workshops/Themadagen

 

 

 

Gegevens:

Wat: Quiltclub.

Waar: De Meander, Meanderplein 2 te Sint-Michielsgestel.

Wie: Ieder die gezellig in een groep wil quilten.

Kosten: 25 euro per jaar, of 3,50 euro per bijeenkomst. Ook zijn er per bijeenkomst 2 koffie/theerondes, 2,75 euro per kopje.

Wanneer: Eerste woensdagochtend van de maand, van half tien tot half twaalf.

Niet in de maanden juli en augustus.

 

Data 2023/2024

6 september

4 oktober

1 november

6 december

10 januari

7 februari

6 maart

3 april

1 mei

5 juni workshopdag elders

Quipdag 2024: Zaterdag 15 juni, ovb.

 

Quipdag 2019.

Wijkdag 2018.En hier is dan ons vaandel. 


Hier alvast een voorproefje van het vaandel in wording.


In November hebben we een hele leuke gezellig workshopdag gehad. We kregen drie patronen van blokjes, en ieder kreeg 4 fatquarters in de eigen favoriete kleuren. Hieronder de foto's van die dag, waarbij je goed kunt zien dat de een sneller kan werken dan de ander.