Cursussen/Workshops.

Workshop agenda:

 

 

Zaterdag 30 november: KerstquiltjeVan 10:00-16:00. Lunch inbegrepen. Kosten: Dag met eigen materiaal: 45 euro. Dag met pakketje: 60 euro. Aanmelden kan tot en met 27 november.

 

 

Wekelijks:

Maandagavond en woensdagochtend: vrije cursus.

Bij deze cursussen werk je aan je eigen werkstuk. Daarmee bedoel ik dat er verschillende mensen aan verschillende werkstukken bezig zijn. Op deze manier kun je technieken bekijken bij iemand anders, zonder dat je zelf alles hoeft te proberen. Het werkt ook inspirerend. Op maandag heb ik nog ruimte voor 3 personen, op woensdag voor 2. In overleg is een andere dag, of een ander dagdeel ook mogelijk.

 

Op aanvraag geef ik diverse quilt/patchwork workshops, dat kan varieren van traditioneel naar modern of met andere materialen zoals diverse soorten verf.

 

Meerdere keren per jaar organiseer ik themadagen, zoals een ufo-dag, restverwerking of seizoensgerelateerd.

 

Voor aanmelden of meer informatie kun je contact opnemen via het contactformulier.

 

Voor Bint Welzijn te Sint-Michielsgestel en Berlicum mag ik de quiltlessen gaan verzorgen. Ik wil bij deze cursus meer nadruk leggen op het quilten zelf en het gebruik van negatieve en positieve ruimte. Je kunt meer informatie opvragen en aanmelden via hun website, www.bintwelzijn.nl

 


Ufodag 2 2019.

Tijdens deze 2de ufodag van 2019 heeft Annie gewerkt aan een logcabinquilt. Ikzelf heb aan mijn buurtquilt gewerkt. Het was heel gezellig en we kijken alweer uit naar de volgende Ufodag. Doe jij ook mee?


Workshop Zomerquiltje

Een voorbeeld van de workshop Zomerquiltje. Dit quiltje is gemaakt door Janny. Zij gaat ook de andere twee patroontjes nog maken, die inbegrepen zijn bij de workshop.


Dit zijn voorbeelden van de restverwerkingsdag in april. Dit is de doorgaande logcabin. Ik ben ook erg dol op de Half Square Triangels, te gebruiken met en zonder achtergrondkleur. 

Het is erg gezellig om met een groepje bezig te zijn met restverwerking. Je hoeft niet na te denken, je kunt heerlijk kletsen tussendoor en je brengt elkaar op leuke ideeen.


Prive Workshopdag in maart 2019.

Het was een gezellige dag met twee vriendinnen. Zij hebben ervoor gekozen om te werken aan de Gestelse-Quilt-Club-blokjes. De blokjes zijn tijdens de dag zelf niet afgekomen maar ondertussen heb ik al weer een foto van een af blokje mogen ontvangen. Deze staat op mijn instagramaccount.


Ufodag februari 2019.

De Ufo dag op 16 februari was erg gezellig. Er is met de hand gepatcht, met de hand doorgequilt, met de machine doorgequilt en met de machine gepatcht. De oudste ufo lag al minstens 14 jaar te wachten tot er weer aan gewerkt ging worden, de jongste ufo lag slechts een paar jaar op zolder. De oudste ufo ( die met de dolfijnen) is ondertussen zelfs wip geworden. 


Workshop Regiodag Quiltersgilde.


Workshop met quiltbee, aangepaste blokken.


15 September 2018. Procionverven, kleurenpalet.