· 

Ben jij mijn schrijfhulp?

Dank je wel voor je opbouwende kritiek op mijn verhalen. Op de verhalenpagina kun je je opmerkingen niet plaatsen, dus heb ik daar hier een mogelijkheid voor gemaakt. Het is dus wel fijn wanneer je de titel van het verhaal waar je opmerkingen bij plaats, in je commentaar vermeld.

Reactie schrijven

Commentaren: 3
 • #1

  Monique van der Linde (vrijdag, 22 maart 2024 18:35)

  Op je korte fantasy verhaal:
  Als ik bij een boself wordt uitgenodigd voor een kopje thee, wil ik natuurlijk alles weten. Stel ik vragen, neem ik de situatie in me op.
  Ik denk dat de ANWB me niet zo zou interesseren na die ontmoeting... met andere woorden, ik had graag wat meer over het leven van de boself willen weten!

 • #2

  Gerie. (zaterdag, 23 maart 2024 14:04)

  Hoi Monique, bedankt voor je reactie. Je hebt natuurlijk helemaal gelijk. Wanneer ik dit verhaal ga uitwerken, zal ik er ook zeker rekening mee houden. Voor nu moest ik me aan een maximum van 400 woorden houden en toch een sluitend eind breien aan het verhaal. Jouw reactie zet me er wel toe aan, het verhaal verder te gaan uitwerken. Wordt vervolgd.

 • #3

  Monique van der Linde (donderdag, 11 april 2024 18:23)

  Wat een grappig column-achtig verhaal over de Rozemarijnkever! Ik had nog nooit van dat insect gehoord, dus ik zal er voortaan bedacht op zijn, als ik Rozemarijn of Lavendel pluk.
  Één puntje: bij cijferwoorden leest het prettiger om het woord te lezen dan het cijfer, dus niet 1 maar één. Maar verder: leuk en vlot geschreven!