· 

Nieuwe start?

Nou dat is echt lang geleden. Long-covid is best een spelbederver, wat dat betreft. Nou was ik al niet zo'n gedisciplineerde blogger, maar nu gebeurt er helemaal niets. Gelukkig zit ik in ieder geval weer wel vol plannen om daar verbetering in te brengen. Te beginnen met vandaag. Ik ga de blogs die ik voor het quiltersgilde schrijf, hier ook posten, A omdat mij dat werk scheelt, maar B ook omdat dat ook gewoon de dingen zijn waarmee ik bezig ben. Ik hoop dat het me net genoeg lucht geeft om de discipline te kunnen oppakken (discipline oppakken? Wat doe je eigenlijk met discipline? Welk werkwoord hoort daarbij?) om meer dan alleen die blogs te hergebruiken. Het is toch wel de bedoeling dat ik hier meer vertel dan op een blog waar ik eens in de zes weken aan de beurt ben. Maar goed, je kent me ook, plannen zat, maar die uitwerking..... Zonder plan sowieso geen beweging, dus hop, aan de gang. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0