· 

De coronatijd.

Tijdens de lockdownperiode werd bij mij thuis in diverse ruimtes druk thuisgewerkt en thuisgestudeerd, net als bij jouzelf, hoogstwaarschijnlijk. Voor mij weinig tijd en ruimte om achter (of voor?) de computer te kruipen en mijn website en blog bij te houden. En 's-avonds had ik er geen zin meer in. De scholen zijn weer bijna helemaal open, mijn man mag af en toe ook weer naar zijn kantoor, langzaamaan begint het leven steeds meer op vroeger te lijken, het oude normaal. Ik was van plan om alles wat ik het afgelopen anderhalve jaar gedaan heb, in chronologische volgorde te posten maar dat vind ik toch vrij zinloos. Ik ben nu weer met zoveel andere dingen bezig, ik zal vast wel een keer terug grijpen naar "toen" maar nu wil ik gewoon weer verder met nu.

Ik wil wel 1 beslissing noemen, die wel wat verandering betekent. Omdat ik op een andere manier met mijn ontwikkeling als quiltster bezig wilde zijn, ben ik gestopt met mijn deelname aan teQStiel. Jammer, want ik vind het een gezellige groep, ik heb heel veel geleerd maar soms komt er een moment dat je toch een andere keus moet maken. Mijn bijdrage aan het Leids Textiel Festival heb ik begin juni afgeleverd, de opnamen voor het onlinefilmpje zijn gemaakt, mijn periode met de dames is afgesloten. Natuurlijk blijf ik wel contact houden, maar op een andere manier.

Reactie schrijven

Commentaren: 0