· 

Rozeta deken.

Ik zit net mijn blog eens terug te kijken en nu zie ik dat ik nooit een foto heb geplaatst van de Rozeta deken, terwijl die al maanden klaar is. Ik heb daarna zelfs al twee omslagdoeken gemaakt. Ik ben nu bezig aan de Happy Coat van Peppergoose designs. Ik zal in mijn bulletjournal een lijstje gaan bij houden van onderwerpen die ik aangestipt heb in mijn blog, dan houd ik beter overzicht over de vorderingen van mijn projecten in mijn blog. Het beste is natuurlijk als ik gewoon veel vaker blog, maar ja, alle tijd die ik achter (of voor?) de computer zit, zit ik niet in mijn atelier. Daar heb ik toch echt moeite mee, tijd spenderen aan iets anders dan echt handwerken. En nu kan ik me wel weer voornemen om vaker te bloggen, maar ja, de zomervakantie staat ook weer voor de deur. Nog maar even voor me uit schuiven dan, naar september.

Reactie schrijven

Commentaren: 0