· 

Woord van de Week quilt.

Tijdens corona hadden een aantal leden van teQStiel een leuk idee, Woord van de Week projectjes. Hierbij benoemt iemand een woord van de week, waarna iedereen dat woord uitwerkt. Dat mocht op welke manier dan ook, geen beperkingen, behalve de tijd. Ik heb mezelf wel wat beperkingen opgelegd, ik wilde graag een serie maken, minimalistischer werken en alleen maar quilts. Aangezien dit mijn laatste seizoen bij teQStiel is, doe ik nog een paar weken mee en daarna ga ik zelf verder. Misschien wel met jou? Als jij ook mee wil doen, stuur dan een berichtje via de contactpagina. Ik kijk er nu al naar uit. 

De foto hiernaast is mijn bijdrage bij het woord Elasticiteit. Niet direct een gemakkelijk woord met quilten. Die zijn bij voorkeur niet zo elastisch. Mijn uitwerking verbeeldt het uitrekken van een vorm, de cirkel, tot een ellips, waarna de ellips weer terug schiet in de originele vorm, de cirkel. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0