· 

In aanloop naar een nieuwe tafelloper.

Ik vertelde al over het quiltje voor een vriendin maar ik had er nog geen foto van geplaatst. Bij deze dus. De top is af, de lagen gesandwicht, dus nu op naar het quiltwerk. En hoewel ik dat het leukste onderdeel vind, moet ik toch iedere keer weer een drempel over. Voor deze quilt wil ik mijn nieuwste Westalee ruler gebruiken. De Spin-E-Fex Feather 3,5 inch. Maar ja, hoe groot is dat, is dat alleen het malletje 1 maal, of is dat het malletje helemaal rondgedraaid, in alle richtingen? Dus eerst maar tekenen en weer op een proeflapje. Die heb ik ondertussen ook al verschillende, daar kan ik dan weer een quiltje van maken. Van de proeflapjes voor de atelierroute quilt heb ik een quilt gemaakt voor 1 van mijn quiltvriendinnen in Amerika.  Ik hoop dat ze hem goed ontvangt, er zijn wat problemen bij Postnl geweest, ik hoop dat het nu goed gaat. 

Dit is 1 van de proeflapjes voor bovenstaand quiltje. De spin-e-fex past mooi in het midden. Nu nog iets verzinnen voor de bloemblaadjes.

 

Verder ben ik deze week nog bezig geweest met het doorquilten met de hand van mijn Round Robin en natuurlijk met de Rozeta. Week 8 en 9 zijn ook af. Het begin van week 10 zit er ook al aan.

Reactie schrijven

Commentaren: 0