· 

Cursussen/workshops.

Workshops en cursussen, ik ben er dol op. Om ze te volgen maar ook om ze te geven. Onlangs ben ik naar de artquiltdag van het Quiltersgilde geweest. Heel leuk en gezellig en ik heb er weer wat van opgestoken. Een van die dingetjes kan ik gelijk toepassen bij de workshopdag van juni. Ik wilde toch al een dag doen met vliesofix, maar ik had eigenlijk alleen een idee voor traditioneel en modern. Nu heb ik er ook een leuk artidee bij gekregen. Dat natuurlijk ook toe te passen is bij de andere twee ideeen. Ik kijk er al erg naar uit, vooral om die workshop samen met jou te doen. 

Het quiltje van de foto is de foto die ik ook heb ingestuurd naar Bint. Daar ben ik weer gevraagd om volgend seizoen een cursus quilten te verzorgen. Ik heb uiteraard ja gezegd. Hopelijk komen er nu wel voldoende aanmeldingen.

Aanstaande zaterdag staat de "Zomerquiltje" workshop gepland. Ook hier gaat het nog niet hard met de aanmeldingen, maar op den duur gaat dat goed komen. 

Voor de Ufodag in augustus heb ik al wel een aanmelding, hoera.

Reactie schrijven

Commentaren: 0