· 

Wips van januari tot en met april.

Hier is weer een nieuw basisblok van de Jitterbug, een patroon van de Missouri Star Quilt Company van 1 van hun tutorials. Die zijn altijd leuk om te kijken. Ik weet nog niet of ik de blokken gewoon aan elkaar zet, of met de brede stukken van het origineel, zodat de grote blokken lijken te zweven. Aangezien ik pas 1 groot blok af heb, heb ik nog wel even tijd om er over na te denken. In totaal heb ik nu 19 van deze basisblokken gemaakt. Dat is dus 1 groot blok, 1 klein blok en 1 basisblok.

Verder ben ik "al" met februari van de vlaggenlijn bezig, de laatste 2 blokjes van de GQC-quilt en de Round-Robin. Die laatste doe ik met de hand op de bank bij de televisie. In september doe ik mee aan de atelierroute in het dorp, hiervoor is gevraagd om een werkstuk te maken voor een gezamenlijke tentoonstelling. Lijkt me ook leuk. Ik denk aan iets moderns met Westaleerulers. Ik heb al een eerste ontwerp klaar. Nu denk je misschien haha, als je nog geen stof hebt aangeraakt, is het nog geen wip, maar april is nog niet voorbij, dus voor het eind van de maand is het wel een echte wip. Misschien al wel voor het eind van deze avond......

Natuurlijk ben ik ook nog bezig met werk voor teQStiel.

Ook ben ik met de voorbereidingen voor de workshop in mei bezig, hiervoor kun je je nog aanmelden.

Druk druk druk, dus ik ga gauw verder.

Reactie schrijven

Commentaren: 0