· 

Workshopdag maart 2019.

De dames die de workshop in maart volgden, hebben gekozen voor de blokjes die ik in november met EQ8 had ontworpen voor de Gestelse Quilt Club. De blokjes zijn de dag zelf niet afgekomen maar desondanks was het een hele leuke dag. Ondertussen heb ik al een foto ontvangen van een geheel blok. Die zet ik op mijn instagram, die staat namelijk op mijn telefoon. Er is vast een manier om dat op de computer te krijgen vanaf mijn telefoon, maar ik ben met mijn naaimachine nou eenmaal beter dan met de telefoon of de computer. 

We hebben met de blokjes op de computer gespeeld voor de leukste resultaten, ik ben heel benieuwd of daar nog een quilt van gaat komen. 

6 april staat er een restverwerkingsdag gepland, je kunt je nog aanmelden.

Reactie schrijven

Commentaren: 0