· 

Ufodag februari 2019.

De Ufodag was zeer gezellig. We hebben met z'n drieen aan vier quilts gewerkt. De oudste quilt lag al minstens 14 jaar te wachten tot hij weer een keertje opgepakt werd. Dat was de quilt met de dolfijnen. Annie is meteen weer zo enthousiast geworden dat ze van de UFO weer een WIP, een Work In Progress, heeft gemaakt. Tinie heeft met de machine en met de hand twee quilts een stuk doorgequilt. Ikzelf heb twee nieuwe blokjes gemaakt voor de buurtquilt, een quilt waar ik in 2011 tijdens het quiltersweekend van het quiltersgilde aan begonnen ben. Die gaat voorlopig wel weer in de UFObak. Hoewel, de Round Robin ben ik uiteindelijk met de hand gaan doorquilten. Als mijn shrug dan af is (en die is bijna af), kan de Round Robin mijn werkje voor 's-avonds op de bank worden en dan kan er weer een "nieuwe" oude quilt naar de WIPs in mijn atelier. En dat zou dan die buurtquilt worden.  

De UFO-dag was zo leuk, dat er in augustus weer een nieuwe dag komt. De preciese datum is nu nog niet bekend, dat zal ergens in Juni bekend worden.

Reactie schrijven

Commentaren: 0