· 

Ubuntu af.

De Ubuntu scheepjes CAL 2018 is af, hoera. Ik heb er ongeveer 16 weken over gedaan, in plaats van 12 maar af is af. Ik heb er heel veel van geleerd. Het was een werkstuk voor de gevorderde haakster, of de avontuurlijke beginner. Nou, ik hoorde dus tot de laatste categorie. Maar nu vind ik mij tot de eerste behoren. Ik ben zelfs al aan een volgend project begonnen. Ik zat 's-avonds op de bank, nadat de Ubuntu af was, te genieten van het kleed op de bank, maar ik wist niet wat ik nou met mijn handen moest doen. De volgende avond ben ik maar aan het volgende haakproject begonnen. Ook al heb ik nog heel veel quiltprojecten die ook doormoeten. Dadelijk ga ik foto's printen voor mijn volgende teQStiel project. Daar zal ik binnenkort wat van laten zien. Van de proefjes, in ieder geval.

Reactie schrijven

Commentaren: 0