Workshop aangepaste blokken.

Het meeste geregel van de afgelopen paar weken is gelukkig voorbij, nu kan ik mij weer wijden aan andere leuke dingen. In november hebben we met de Gestelse Quilt Club een workshop dag gehouden. Ik heb met EQ8 een aantal bestaande blokken aangepast, zodat we drie originele blokken hadden om uit te kiezen. Van te voren had ik met mijn moeder bij het Vlijtig Liesje uit Tienhoven voor iedereen 4 fatquarrters uitgezocht, dus iedere deelnemer kreeg stoffen in haar eigen favoriete kleur. De dames zijn hard aan de slag gegaan, ieder op zijn eigen tempo. Sommige hadden hun dag niet en kwamen niet zo ver, anderen hebben veel gekletst en weer anderen zorgden tussendoor steeds voor de koffie en dergelijke. En sommigen kunnen alles tegelijk en hebben dan aan het eind van de dag ook een blokje af. Mijn eigen blokje zit er nog niet bij, zie ik, die houden jullie nog te goed. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0