· 

Regelen, regelen.

Soms ben ik te druk met dingen om ook nog tijd te kunnen maken voor mijn blog. Nu is zo'n periode. Morgen is het workshop voor de Gestelse Quilt Club en volgende week is het de regiodag van het quiltersgilde voor regio Noord-Brabant Oost. En beide regel ik, samen met mijn moeder. Ik had met mezelf afgesproken dat ik jullie daar niet mee lastig zou vallen op mijn blog, met hoe druk ik het heb, maar dat is misschien toch beter dan helemaal niet bloggen. Ondertussen doe ik ook nog andere dingen, er is een quilt bijna af, de jitterbug en Ubuntu zijn ook weer opgeschoten, dus over een goede week verwacht ik weer voldoende tijd hieraan te kunnen besteden. Misschien dat het van de week nog een keer lukt om tussendoor wat te doen, maar houd je adem maar niet in tot die tijd.

Reactie schrijven

Commentaren: 0