· 

Ubuntu week 2 en 3.

Dit zijn een aantal punten waarbij ik week 2 heb gehaakt en zelfs al een stuk van week 3. Hierna komt er een rand van de hoofdkleur omheen. 

En deze punten hebben de tweede rand van week 3 ook al. De eerste week was moeilijk, daarna werd het steeds gemakkelijker. Nu haal ik het nog steeds regelmatig uit, want dan heb ik me weer ergens verteld. Ik vind het haken erg leuk. Het materiaal is een stuk vergevingsgezinder dan de lapjes met quilten of het garen met kantklossen. Als je hier een foutje maakt, is het gemakkelijker te corrigeren, of creatief weg te werken. Heel ontspannend. Mijn moeder is ook bezig met hetzelfde pakket maar zij gaat veel sneller. Zij heeft nu het medium pakket er ook maar bij besteld, dan hoeft ze niet op mij of de patronen zelf te wachten. Ik vind het ook fijn, want dan heb ik niet de druk dat ze op mij zit te wachten. Ik lig precies op schema, iedere week een deel. We zijn wel een week later begonnen dan de patronen, maar dat maakt verder niet uit. Volgende keer gaan we met halve diamanten beginnen. Ik ben benieuwd. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0