· 

Internationale Mini Quilt Exchange 3.

Rand 3.

En rand 4. Had ik al gezegd dat dit mijn eigen ontwerp is? Met traditionele elementen opgebouwd, maar de compositie en de kleuren zijn van mijzelf. Met mijn partner in Wisconsin in de Verenigde Staten mag ik over alles emailen, maar niet over onze quiltjes. Ik ben zeer benieuwd wat zij maakt. Ik weet dat ze dol is op orange peels, daarom heb ik die ook in mijn quiltje verwerkt. Als de quiltjes allemaal klaar zijn, worden de quiltjes waar in de maaksters de culturele grenzen verkleind hebben, tentoongesteld in een reizende tentoonstelling in Amerika. Daarna worden de quiltjes naar de ontvangers gestuurd. Ik krijg dus niet mijn eigen quiltje terug, maar het quiltje dat mijn quiltpartner voor mij gemaakt heeft.

Reactie schrijven

Commentaren: 0