· 

Mijn atelier.

Vandaag heb ik voor het eerst sinds de zomervakantie weer wat in mijn atelier gedaan, eindelijk de pannenlappen voor mijn nieuwe keuken afgemaakt. Langzaamaan kom ik weer op gang.

Dit zijn de pannenlappen. Op de foto lijken ze niet even groot, dat zijn ze wel. Op het gebied van fotograferen kan ik nog veel leren. De pannenlappen passen bij mijn nieuwe tafelloper en placemats. Die had ik ineens nodig, omdat wij de keuken verbouwd hebben. We hebben nu hele leuke tegeltjes maar die kleurden totaal niet bij mijn gezellige provencaalse placemats. Mijn tafelloper was veel korter dan de nieuwe tafel dus ook de tafelloper was aan vervanging toe. Toevallig kwam net op het moment dat ik over een patroon aan het denken was, een quiltvriendin met de confettiquilt van internet. Een maand later werden er op de bee al vijf confetti's geshowd. 

Hier zie je de keuken met 2 pannenlappen rechts aan het haakje en de tafelloper met placemats.

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0