· 

Welkom bij Gerie's Quilt Walhalla.

Vandaag heb ik een begin gemaakt met deze website en dus ook met dit blog. Het is dus allemaal nog onder constructie. Geen paniek, het gaat goed komen. Ik zal me nogmaals voorstellen, mijn naam is Gerie Lammers. Ik ben in 2003 in de Verenigde Staten begonnen met quilten en weer terug in Nederland ben ik daar dolenthousiast mee doorgegaan.  Ik heb cursussen en workshops gevolgd, onder andere bij Francoise Maarse, Corry van der Aa en niet te vergeten de cursus Quilten Speciaal, lichting 13, van het Quiltersgilde. Ik zit bij twee traditionele quiltbees en 1 artquilt/textielgroep, teQStiel. En ik ben, samen met mijn moeder, medewerker bij het Quiltersgilde.

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Annet van bohemen (maandag, 05 november 2018 16:58)

    Hoi Gerie,
    Ik heb net je website/ blog ontdekt.
    Super leuk, succes met al je werk!